Autobedrijf Gopal B.V. reviews 5.3

Autobedrijf Gopal B.V.


Review verkoop nieuwe auto's

 • Het maken van de verkoop afspraak en de ontvangst 0.0
 • Het gesprek met de verkoop medewerker 0.0
 • Aflevering en nazorg van de auto 0.0

Review verkoop occasions

 • Het maken van de verkoop afspraak en de ontvangst 7.4
 • Het gesprek met de verkoop medewerker 7.0
 • Aflevering en nazorg van de auto 6.8

Review t.a.v. service

 • Het maken van de service afspraak en de ontvangst 4.6
 • Het gesprek met de service medewerker 5.4
 • De uitvoering van de service werkzaamheden 4.0
 • De aflevering en nazorg van de service werkzaamheden 3.9

Review t.a.v. schade herstel

 • Het maken van de schadeherstel afspraak en de ontvangst 0.0
 • Het gesprek met de schadeherstel medewerker 0.0
 • De uitvoering van de schadeherstel werkzaamheden 0.0
 • De aflevering en nazorg van de herstel werkzaamheden 0.0

 

Meest recente beoordelingen

08-01-2016 door Hanoman

Service
1.6
 • Het maken van de service afspraak en de ontvangst: 1.5
 • Het gesprek met de service medewerker: 3
 • De uitvoering van de service werkzaamheden: 1
 • De aflevering en nazorg van de service werkzaamheden: 1
Ik ben al jaren een vaste klant bij deze garage en bracht mijn auto dan ook trouw voor een beurt. Vooraf besproken wat er zou gebeuren en zoals ze normaliter doen even een belletje als er wat groots zou moeten gebeuren. Helaas voor mij was het crisis aldaar en gingen er veel dingen mis. Kwaliteit werkzaamheden Omdat ik te laat was opgehaald en het al donker was heb ik de auto niet nader geïnspecteerd. Stom natuurlijk, maar dit was ook iets wat niet direct mogelijk was daar men al aan het 'borrelen' was, wel moest er direct betaald worden. Achteraf bleek dat de ruitenwisser welke conform afspraak vervangen zouden worden nog een streep op de vooruit achterlieten, wat gewoon slordig is afgemaakt. Nakomen afspraken/ Klantvriendelijkheid Totaal niet, daar ik maar 5 minuten vanaf de garage werk, was er afgesproken dat ik opgehaald zou worden als de auto klaar was. Rond 5 uur gebeld en "er was iemand onderweg". Half 6 nogmaals gebeld en "de persoon vertrekt zo". Omdat het fris was toch maar even naar binnen gegaan om wat werk af te maken. Uiteindelijk kwam er 10 over 6 iemand aanzetten... Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten Dit is vooraf besproken maar achteraf bleek de rekening voor het onderhoud van een vrijwel nieuwe auto bijna 1000 euro te kosten. Ruim 2 keer zoveel als wat was afgesproken. Extra service bij kleine garages? Ho maar. Extra betalen? Jazeker! Voor mij in ieder geval nooit meer.
06-10-2015 door Anonieme Beoordelaar

Service
7.4
 • Het maken van de service afspraak en de ontvangst: 7.8
 • Het gesprek met de service medewerker: 7.8
 • De uitvoering van de service werkzaamheden: 7
 • De aflevering en nazorg van de service werkzaamheden: 6.9
23-09-2015 door Anonieme Beoordelaar

Verkoop occasions
7.1
 • Het maken van de verkoop afspraak en de ontvangst: 7.4
 • Het gesprek met de verkoop medewerker: 7
 • Aflevering en nazorg van de auto: 6.8

Schrijf een review over dit bedrijf

Ervaringen met Autobedrijf Gopal B.V. uit Diemen?
Laat dan hierboven een review achter voor dit bedrijf

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten


 

Hierboven treft u informatie over Autobedrijf Gopal B.V. uit Diemen. Dit autobedrijf is gevestigd op Venserweg 15, 1112 AR te Diemen. U kunt bij Autobedrijf Gopal B.V. een afspraak maken door telefonisch contact met hen op te nemen 0206903328.

 

Autobedrijf Gopal B.V. is een universeel autobedrijf en is een garage voor alle automerken en daarnaast kunt u ook voor alle overige merken bij hen terecht. U kunt bij Autobedrijf Gopal B.V. uit Diemen terecht voor verkoop van occasions, de service, reparatie of onderhoud van uw auto

 

Op Autobedrijf review kunt u autobedrijven en garages beoordelen op objectieve criteria. U kunt op die manier aangeven hoe tevreden u bent over uw autobedrijf of garage. Iedere beoordeling van Autobedrijf Gopal B.V. zorgt ervoor dat andere potentiele klanten een beter oordeel kunnen vellen over dit autobedrijf. Deze tevredenheid over deze garage wordt uitgedrukt in een rapportcijfer tussen de 1 en 10.

 

U kunt bovendien middels een ranking aangeven hoe u vindt dat Autobedrijf Gopal B.V. uit Diemen scoort op onderdelen als de verkoper of servicemonteur,de uitleg, de kennismaking, de bereikbaarheid en de proefrit. Maar ook onderdelen als de koffiecorner, de Wifi en de parkeermogelijkheden voor klanten komt aan bod.

 

Met een dergelijke beoordeling kan Autobedrijf Gopal B.V. iets. Ze kunnen de punten waar ze minder op scoren eenvoudig verbeteren. Autobedrijf Gopal B.V. weet op welke punten ze goed scoren en wat echt beter moet. Als ze dat vervolgens gebruiken om de kwaliteit van hun autobedrijf te verbeteren, scoren ze wellicht nog beter op Autobedrijf Review. Andere bezoekers die zich oriënteren voor een nieuwe auto of hun nieuwe auto bij een andere garage willen onderbrengen, krijgen zo een goed beeld van de diverse autobedrijven in hun regio.

 

U kunt als bezoeker in een oogopslag zien hoe Autobedrijf Gopal B.V. scoort ten opzichte van andere autobedrijven en garages uit Diemen. Tegenwoordig worden bijvoorbeeld occasions steeds verder van huis gekocht. Is dat autobedrijf dan wel betrouwbaar? Komen ze netjes hun afspraken na? En wanneer u die auto vervolgens heeft gekocht, moet u deze voor service en onderhoud natuurlijk onderbrengen bij een autobedrijf. Bij wie moet u dan zijn? Autobedrijf Review geeft direct antwoord op al deze vragen.

 

U tikt in de zoekbalk de door u gezochte plaatsnaam of postcode en alle autobedrijven, zie aan deze zoekcriteria voldoen, worden direct getoond inclusief hun rapportcijfer. Wanneer u op een garage doorklikt ziet u direct op welke onderdelen dit autobedrijf goed en minder goed scoort.

 

Ook kunt op Autobedrijf Review beoordelingen op basis van tevredenheid terugvinden van alle universele autobedrijven en merkdealers van heel Nederland. Een leuk onderdeel is ook om te bekijken hoe de service organisaties van alle bekende automerken ten opzichte van elkaar scoren. Een prima overzicht waarin duidelijk wordt waar een automerk goed of minder goed op scoort.

 

Laat ook een review achter van uw autogarage en zorg ervoor dat andere mensen van uw beoordeling en ervaringen kunnen leren!

 

Laatste beoordeling:

Autobedrijf Gopal B.V.
1.6/10 sterren

 

Schrijf een review over Autobedrijf Gopal B.V.

Nieuwsbrief AutobedrijfReview ontvangen?

Vul dan hieronder uw e-mailadres in:

 

 

Nieuwsbrief NIET ontvangen?
klik dan op het kruisje of buiten dit venster.