Zoek een autobedrijf

RAPPORTAGE

 

Laag 1: Rapportage per Categorie: b.v. Sales

In de grootste meter ziet u hoe uw bedrijf scoort in één van de vier categorieën. Dit cijfer varieert van 1 tot 10. Vervolgens ziet u hoe dat cijfer is opgebouwd uit de verschillende stadia van uw dienstverlening. bijvoorbeeld: van de de ontvangst van een nieuwe klant tot en met nazorg na de aflevering. Per stadium kunt u zien hoe u scoort.

 

Laag 2: Hoe scoort u ten opzichte van het landelijk gemiddelde?

Per stadium kunt u doorklikken naar het vergelijk van uw score en het landelijk gemiddelde van dat merk. Voor universele autobedrijven geldt dan de score ten opzichte van andere universele autobedrijven. Bovendien kunt u zien welk percentage van uw beoordelaars uw bedrijf zou aanbevelen bij familie en vrienden. Ook geeft de rapportage inzicht in of een beoordelaar een volgende auto weer bij u zou kopen. De laatste twee vragen zoomen in op loyaliteit en ware tevredenheid.

 

 

 

Laag 3:Hoe ontwikkelde uw score zich in de afgelopen periode?

De rapportage gaat zelfs nog een laag dieper. U kunt niet alleen zien hoe uw bedrijf scoort ten opzichte van andere Autobedrijven, maar ook hoe uw cijfers zich hebben ontwikkeld in b.v. het afgelopen jaar. Op die manier ziet u direct of bepaalde maatregel tot een verhoogde kwaliteit heeft geleid. U ziet precies hoe de beoordeling van iedere vraag uit de vragenlijst zich ontwikkelt. Daarmee biedt Autobedrijf Review een compleet online kwaliteitssysteem voor garages.

 

 

Klik hier om het voorbeeldrapport als pdf te bekijken


Bel Harmke tijdens
kantooruren op:

0852 736 041
of stuur een mail:
info@autobedrijfreview.com

 

Alles duidelijk?
Kan ik u helpen?

 

Nieuwsbrief AutobedrijfReview ontvangen?

Vul dan hieronder uw e-mailadres in:

 

 

Nieuwsbrief NIET ontvangen?
klik dan op het kruisje of buiten dit venster.